slide show
PDFПринт

Кухни feed


 

 Кухнята е сърцето на един дом. Това е мястото, което сбира цялото семейство и то трябва да се чувства в нея удобно и комфортно. Затова и изборът на кухненско обзавеждане е много отговорна задача, тъй като мебелите трябва да са едновременно удобни, красиви, практични и леснодостъпни.
Кухните произведени от мебелна къща Аркон ще задоволят всяко едно от тези изисквания, че и повече.
Мебели Аркон предлагат на своите клиенти изключително голямо разнообразие от кухни по индивидуален проект, кухненски комплекти и модулни системи.
За да осигури безпроблемното осъществяване и изпълнение на поръчката на кухни по индивидуален проект на клиента, Мебели Аркон извършват  безплатно взимане на размерите и проектиране на кухненското обзавеждане.
За клиентите, които се нуждаят от готови кухненски комплекти Мебели Аркон предлагат широка гама от кухненско обзавеждане, произведено от различни висококачествени материали като ПДЧ ламинирани плоскости, акрилни плочи в различни цветове, МДФ и други. Всички продукти от категория „Кухненски комплекти” на Мебели Аркон позволяват разместване на различните модули, което е добър начин жилището да изглежда по различен начин всеки път когато решите да поразчупите интериора в кухнята си.
Модулните системи, предлагани от фирма Аркон са изработени от висококачествени материали, по най- модерна технология и съобразени с модните тенденции в бранша. Модулните системи са елегантни,с изчистени линии и на изключително добри цени.