slide show
PDFПринт

Спални feed
Спалните са светая светих за всяко едно семейство. Те задължително трябва да отговарят на едно единствено условие и то е да бъдат удобни.
Мебели Аркон са наясно с високите изисквания на съвременния потребител и предлагат на своите клиенти спални комплекти, които са изработени качествено, стилно и с грижа към хората.
Фирмата предлага спални комплекти и отделни спални модули изработени от различни висококачествени материали като ламинирани ПДЧ плоскости или масивно дърво, които ще задоволят всеки вкус и ще внесат уют във всеки дом.
Спалните комплекти изработени от ПДЧ плоскости са модерни и стилни и се предлагат в различни варианти според нуждите на клиента.
Мебели Аркон предлагат и спални изработени от масивно дърво (бук), които внасят духа на аристократизъм във всеки дом. Спалните комплекти от масивно дърво се предлагат в различни цветови комбинации и има възможност за изработка на спалният комплект по нестандартни размери.
За тези от своите клиенти, които искат да се чувстват като крале в собствената си спалня Мебели Аркон предлагат италиански спални, богато и пищно оргаментирани и оригинални по своя дизайн.Италианските спални комплекти са изработени от висококачествения материал МДФ и се предлагат в разнообразни цветови комбинации.
Отделните спални модули предлагани от Мебели Аркон са с модерен и оригинален дизайн, съобразени с модните тенденции в бранша.