slide show
PDFПринт

Тръбна мебел feed


Тръбната мебел, независимо дали е маса, бар стол или друг вид мебел винаги е внасяла весело и непринудено настроение във всеки дом или заведение. В последните години тръбната мебел навлиза все по - широко в домовете и заведенията поради своята ергономичност, подвижност и нестандартно изпълнение.
Мебели Аркон са винаги в крак с модните тенденции що се отнася до обзавеждането на дома като цяло и не са пропуснали да отделят специално внимание на този тип продукти.
За да задоволят изцяло необходимостта от тръбна мебел на своите клиенти фирмата предлага широка гама от такъв тип продукти.
Бар столовете предлагани от Мебели Аркон са с изключително оригинален дизайн, като конструкцията им е произведена от висококачествени материали като ПВЦ, хром - никел и комбинация между хром - никел и дърво. Цветовата гама в която се предлагат бар столовете е изцяло съобразена с актуалните, модни цветове.
 Тръбните столове предлагани от Мебели Аркон носят духа на новаторството и модерния стил и могат да задоволят и най- високите очаквания.
Особено актуалните в последните години стъклени маси фирмата предлага в нестандартни и оригинални варианти, в елегантно съчетание между закалено стъкло и метал.
За почитателите на тръбната мебел във всякакъв вариант, Мебели Аркон предлагат и трапезарни комплекти от тръбна мебел включващи маса и прилежащите и столове.