slide show
PDFПринт

Градинска мебел feed


 Всяка градина или открита тераса би се превърнала в райско кътче с градинската мебел предлагана от Мебели Аркон. Продуктите от тази категория са разнообразни, с лесна поддържка и съобразени със съвременните тенденции относно градинската мебел.
Фирмата предлага на своите клиенти широка гама от пластмасови маси, столове и градински пейки, които са предпочитани както за градината, така и за открити тераси или за заведения на открито. Градинската мебел се предлага в различни цветове, като цветовата гама е съобразена с меките и успокояващи градински цветови нюанси.
Мебели Аркон предлагат и уникални по своята изработка и дизайн комплекти градинска мебел изработени от ратан, бамбук и тиково дърво. Мебелите изработени от тези материали са изключително красиви, удобни и лесни са поддръжка. С такъв тип мебели нито една градина няма да остане незабелязана. Ратановите и тиковите мебели внасят елемент на екзотика и си хармонират прекрасно с меките, свежи цветове в градината.
Изделията от ракита от край време са предпочитани от българското домакинство заради своята ефирност, елегантност и красота, които внасят със всеки един дом.
Мебели Аркон предлагат на своите клиенти богато разнообразие от изделия, произведени от ракита. Предлагат се както плетени ракитови кошници и кошове, така и комплекти за антре, бар столове и комплекти тип градинска мебел.