slide show
PDFПринт

Антрета feed Обзавеждането на антрето в един дом е много отговорна задача, тъй като то трябва да се вписва добре в останалия домашен интериор и същевременно с това да е стилно, семпло и практично.
Мебели Аркон предлагат на своите клиенти обзавеждане за антрета, закачалки и шкафове за обувки изработени качествено, с отлични материали и на добри цени.
Фирмата предлага стилни и компактни комплекти за антрета, които включват абсолютно всички необходимо за такъв тип помещение. Комплектите са изработени от висококачествени ПДЧ и ЛПДЧ плоскости и се предлагат в различни комбинации и цветови гами.
Изборът на закачалки предлаган от Мебели Аркон също е изключително голям, а формите и дизайна им е неповторим и много оригинален. Предлагат се както стенни закачалки, така и закачалки тип стоящи.
В последните години се засили тенденцията към налагане на стоящите закачалки в антретата. Мебели Аркон предлагат стоящи закачалки изработени от хромирани или праховобоядисани тръби, които внасят елегантност и стил във всяко съвременно антре.
Шкафовете за обувки, които фирмата предлага на своите клиенти са съобразени с потребностите на съвременния потребител като всички модели са компактни, семпли и с изчистен дизайн.
Предлагат се шкафове за обувки тип едноредни, двуредни или многоредни в широка гама от размери и цветове, произведени от висококачествени ПДЧ и ЛПДЧ плоскости.